Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#121538 07/13/04 06:56 AM
Joined: Jul 2004
Posts: 3
Manwich Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2004
Posts: 3
Can you use an analog line with the M7410 set?


Emile Pettaway
Lenoco Technologies
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#121539 07/13/04 04:53 PM
Joined: Apr 2002
Posts: 1,101
JJ Offline
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2002
Posts: 1,101
NO. It is a digital set.


If all else fails, use a BFH.

Moderated by  MooreTel, NTlayoff 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,882
Posts637,023
Members49,675
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
adamsih300u, Cable_Guy, Charles Ferris, Gene Giannamore, scotttoolguy, TimJ, YUKSI
Newest Members
tech3500, APInc, m1cashman, jonnycom, XJR9000
49,674 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 13
jsaad 8
teleco 6
dexman 5
tim10 4
Who's Online Now
0 members (), 34 guests, and 20 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5