Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#134487 07/17/07 04:49 PM
Joined: Oct 2003
Posts: 694
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2003
Posts: 694
I have a MICS system and would like to know if I can renumbers the hunt groups so I can use the digit 4 for another purpose. They start at 405 and go on up from there.

Thanks
Shawn


Shawn
Connect Telecom www.connecttelecom.us
In matters of style, swim with the current. In matters of principle, stand like a rock. Thomas Jefferson
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#134488 07/18/07 05:02 AM
Joined: May 2007
Posts: 231
Member
Offline
Member
Joined: May 2007
Posts: 231
should be able to just take the dn you want to use and change to the 400 series number should swap with hg dn

#134489 07/18/07 05:13 AM
Joined: Oct 2005
Posts: 4,685
Likes: 4
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2005
Posts: 4,685
Likes: 4
I don't think you can change the range (but try using the change DN feature). The HG range is set at start up. Normally they are in the 700's if you leave your DN range at start up to the default 2xxx range. You must have some unual DN numbers.


Marv CCNA, CTUB
TeleMarv Services (Retired)
Providing telecommunication solutions in Ottawa Canada since 1990
#134490 07/18/07 06:08 AM
Joined: Oct 2003
Posts: 694
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2003
Posts: 694
I have 3 sites. 1 has 200, 1 has 300, 1 has 400. I am trying to make it so site 1 can call site 2 by dialing only 3 digits with routes and destination codes. When I dial 4--, it calls that hunt group.


Shawn
Connect Telecom www.connecttelecom.us
In matters of style, swim with the current. In matters of principle, stand like a rock. Thomas Jefferson
#134491 07/18/07 07:01 AM
Joined: Oct 2005
Posts: 4,685
Likes: 4
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2005
Posts: 4,685
Likes: 4
There's your problem. You should have used 4 digit extension numbers.

22xx, 23xx, 24xx.


Marv CCNA, CTUB
TeleMarv Services (Retired)
Providing telecommunication solutions in Ottawa Canada since 1990
#134492 07/18/07 09:47 AM
Joined: Oct 2003
Posts: 694
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2003
Posts: 694
They are bent on having the same ext numbers as they do now. So I was just hoping I could change those numbers. We will find a work around I guess.

Thanks for the help


Shawn
Connect Telecom www.connecttelecom.us
In matters of style, swim with the current. In matters of principle, stand like a rock. Thomas Jefferson
#134493 07/18/07 12:06 PM
Joined: Oct 2005
Posts: 4,685
Likes: 4
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2005
Posts: 4,685
Likes: 4
Sometimes you have to say "We can't do that and here's why".

Good Luck


Marv CCNA, CTUB
TeleMarv Services (Retired)
Providing telecommunication solutions in Ottawa Canada since 1990
#134494 07/19/07 06:58 AM
Joined: Apr 2001
Posts: 1,390
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2001
Posts: 1,390
Marvs right, multiple site are easier to configure with 4 digit dialing. We build ours, 22xx, 33xx, 44xx; this might be a work around for you.

#134495 07/19/07 07:54 PM
Joined: Mar 2004
Posts: 253
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2004
Posts: 253
it will work with three set a number to go directly to vm and set up your dest codes and routes accordingly


Moderated by  MooreTel, NTlayoff 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,740
Posts636,416
Members49,619
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Charles Duffy, Station Specialties
Newest Members
RockyTop, Homer Domer, Lane, AMS Technology C, Chrontel
49,618 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
Who's Online Now
0 members (), 41 guests, and 12 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5