Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: May 2004
Posts: 187
batman Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2004
Posts: 187
Voice mail not answering, power light blinking. Try to replace unit with TVS125 same issue. can talk to the data base via laptop, but can not get system to answer via ext. check prg 117/118 ok. any ideas?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Dec 2004
Posts: 5,722
KLD Offline
Member
Offline
Member
Joined: Dec 2004
Posts: 5,722
Power light blinking says it is NOT communicating with the KSU.....got the VM ports programmed? :shrug:


Ken
---------
Joined: Jul 2006
Posts: 2,658
Likes: 9
Admin
***
Offline
Admin
***
Joined: Jul 2006
Posts: 2,658
Likes: 9
Since it's unlikely you have two bad VM boxes, my guess is that you skipped a few installation steps. I didn't see you mention 119 and it, along with another command, is the key to integration.

Check out the Voice Mail Integration section of the Voice Mail manual and follow all of those steps.

Carl

Joined: May 2004
Posts: 187
batman Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2004
Posts: 187
the telephone system was not talking, reset and cleared pair and now the system is talking. intilized the vps but now when I access #6*998 recording says you can not access. I'm I missing something in program. used the setup screen.

Joined: Oct 2001
Posts: 4,043
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2001
Posts: 4,043
Did you leave the cable connected to the TVS?
If so, disconnect it.
BTW, you did see a "dpits established" on the screen after the auto test when rebooting with the laptop connected.

Joined: May 2003
Posts: 2,924
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: May 2003
Posts: 2,924
125 has security on admin boxes. you must allow phone access to 998 and 999 via PC.
Must log off pc connection to access 998 or 999 via phone.

Joined: May 2004
Posts: 187
batman Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2004
Posts: 187
thanks for the help, got it working and programed. working out the bugs w/ customer.
thanks again.

Joined: May 2004
Posts: 187
batman Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2004
Posts: 187
the customer had the system set up previously to copy msg from general delivery to other mb., also would like to copy mb 190 to other mb. also need to set up option 1 off greeting to play info of ext. for employees and allow for callers to transfer as soon as they hear the number, any ideas????
thanks

Joined: May 2003
Posts: 2,924
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: May 2003
Posts: 2,924
Copy and moving of messages is in COS of mailbox.
As for emp directory just go into custom service you are using and make whatever digit you want to use go to another Custom Service, recorda a list of names and ext numbers, allow a digit to repeat and preface the list with "You may dial the extension number a soon as you hear your parties name and extension."


Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,737
Posts636,402
Members49,615
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
effedisk, hellbender, Pat Amaral, Zip
Newest Members
AMS Technology C, Chrontel, RonZ1971, Michael1948, lllDez
49,615 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
Who's Online Now
1 members (Michael1948), 29 guests, and 23 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5