Phone Systems

AtcomCloud Online Store
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Aug 2006
Posts: 2
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2006
Posts: 2
Hi All,
I have an issue with my emanager version B26 in the UK. It was fine now stopped working I can log into any system but get an error whenever I press a menu option such as station etc. It says "classic emanager reported this problem..it may not be properly installed.." or something like this. I uninstalled emanager and SQL express 2005 and reinstalled both but still a problem, I hane checked WLAUSERPROFILE is on and working, also tried IIS reset too but no joy. My colleague can only now suggest reinsatlling windows! It uses XP and is running a bit slow now as its a few years old.
Any suggestions?


Richard Elsmore
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jun 2003
Posts: 3,273
Likes: 1
Moderator-Toshiba
*****
Offline
Moderator-Toshiba
*****
Joined: Jun 2003
Posts: 3,273
Likes: 1
I've never seen that error message before. Check to see if you have any browser add-on toolbars or browser helpers like from Yahoo or Google. If you find any, remove them.


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,682
Posts636,154
Members49,603
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
sandi ann
Newest Members
Motel6Guy, JustAGuy, Dialtony, FatherLot, RFarrarMD
49,603 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 11
Yoda 9
dexman 6
Who's Online Now
5 members (NateBates, Motel6Guy, Toner, Professor Shadow, newtecky), 49 guests, and 53 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Best VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5