Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Mar 2012
Posts: 140
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2012
Posts: 140
I have a problem with WiFi phone SMT W5100 that when it goes out of range and come back it doesn't connect automatically - have to restart phone or manualy choose system. There is OS500 and SMT R2000 Access point. Phone SW version is 1.6.4. I have tested a phone with same version on R2000 and OS7200 and it works fine - gets signal as soon as it gets back in range. Different PBX shouldn't be the reason for problem... Any ideas?

Joined: Jan 2005
Posts: 326
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Jan 2005
Posts: 326
what is the handover threshold. You might want to increase it.

Joined: Mar 2012
Posts: 140
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2012
Posts: 140
Treshold value is default 70. On the other system with same setting works ok. Should I raise the value anyway?

Joined: Dec 2010
Posts: 658
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Dec 2010
Posts: 658
I honestly didn't know a OS500 supported the smt wireless phone. I think that may be your issue.

Joined: Jun 2006
Posts: 2,892
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,892
The os500 supports the smt-w5100 only


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,378
Posts634,603
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
djone21, glacier37, Supert8ch
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 20
dexman 10
R4+Z 6
Who's Online Now
0 members (), 16 guests, and 15 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5