Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#572118 05/23/14 05:45 AM
Joined: Nov 2006
Posts: 264
Lee07 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2006
Posts: 264
It is the first time I use LCR . my question is: in the manual we have 4 LCR group can I use 2 or more LCR group at the same time in one SV8300?
regards.

Last edited by Lee07; 05/23/14 05:46 AM.

Lee
Lee07 #572120 05/23/14 10:47 AM
Joined: Feb 2005
Posts: 556
Likes: 2
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 556
Likes: 2
Yes.

It is basically the same as the IPS LCR and for a walkthrough see here.....

https://www.australiancommsforum.co...ps-6802454?pid=1281931882#post1281931882

Lee07 #572127 05/23/14 01:13 PM
Joined: Mar 2014
Posts: 365
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2014
Posts: 365
See www.nectekhelp.com for programming guides.

Lee07 #572163 05/24/14 06:23 AM
Joined: Nov 2006
Posts: 264
Lee07 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2006
Posts: 264
Thank you guys for your kind help.



Lee

Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,367
Posts634,553
Members49,523
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
Alexander Innard, Allen Wesley, junipered, plunger, TELCO_PC_MAN
Newest Members
FredSkidoo, tspa, xtrememachines, sossel, Devon Capman Sr
49,523 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 24
dexman 12
Ruben 7
R4+Z 6
teleco 5
Who's Online Now
6 members (hitechcomm, nfcphoneman, Toner, Curlycord, nortelvoip, Yoda), 17 guests, and 8 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5