Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Apr 2011
Posts: 200
Tariq Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2011
Posts: 200
Dear All,

I installed OS7400 Ver 4.60 with SVMi20E ,Default language is coming in ITALIAN and there is no option available in System wide parameters that i can make English as Default Language,How to load English prompts in that card ,be noted that there is Compact flash card 256 MB .

waiting for the response

Salman

Joined: Jun 2006
Posts: 2,890
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,890
I've never done this on a SVMi20e, but it should be a simple matter of copying the english language prompt files to the correct directory on the CF card, then it should appear in system wide paramaters and you should be able to set it as default.

Joined: Apr 2011
Posts: 200
Tariq Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2011
Posts: 200
Thanks Nameless,i will do this.


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,375
Posts634,588
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
apexnetworks, blpogue, Hillyard, Silversam
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 17
dexman 12
R4+Z 6
Who's Online Now
1 members (Curlycord), 8 guests, and 19 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5