Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#57401 07/27/07 09:36 AM
Joined: Sep 2005
Posts: 206
City42 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2005
Posts: 206
In a 5200, the phone has a mailbox that once you've entered your password the only options it gives me is "To change your name in the directory, press 2, to change your password press 3" all other digits "you have dialed an incorrect key"

Why?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#57402 07/27/07 10:21 AM
Joined: Jun 2007
Posts: 490
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2007
Posts: 490
You have an extension ID and not a mailbox. If you want to have a mailbox you will need to delete the extension ID first then create the mailbox.


ShoreTel, Inter-Tel, Mitel, NEC, Zeacom, Cisco, Digium, Adtran Certified
http://www.voipnetworkengineering.blogspot.com
#57403 07/27/07 10:25 AM
Joined: Sep 2005
Posts: 206
City42 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2005
Posts: 206
Thanks, they're getting their lines over ip and I can't connect to see. Now I's know.


Moderated by  Stix1 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,745
Posts636,435
Members49,622
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
cTopher, djmoutt, ffej010, Kenneth J McLean, telephonegunner, Tellink
Newest Members
noriod45, Levi1337, jackbeelerDCS, blentz, RockyTop
49,622 Registered Users
Top Posters(30 Days)
blentz 6
Toner 5
jsaad 5
dans 4
Who's Online Now
3 members (JBean3329, BrianS, nameless), 57 guests, and 16 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5