Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#57793 09/20/07 03:11 PM
Joined: Sep 2007
Posts: 127
HelloNY Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2007
Posts: 127
It looks like several months ago the default trunk 99011 "Unused CO Trunks" was deleted.
now my system crashes when I try to add a trunk.
Is there a way to recreate this missing trunk or create the equivalent?

Thank you.

GA
#57794 09/20/07 07:51 PM
Joined: Nov 2001
Posts: 2,500
RCA Offline
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 2,500
You are probably going to have to run your database through the Database Repair Utility, unless someone has a better idea. I have had this happen to me and that was the only way to resolve it.


Rhett
#57795 09/21/07 08:40 AM
Joined: Sep 2007
Posts: 127
HelloNY Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2007
Posts: 127
I have never used the DB repair utility.
Can you tell me what I need to do to run this?

#57796 09/21/07 09:13 AM
Joined: Sep 2007
Posts: 127
HelloNY Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2007
Posts: 127
I think I figured out the repair utility.

I ran the DB Test and did repair all. It seemed to have brought it back.

Now I want to resore this DB to my live system.
I should do this end of day right , since it will reboot my system and kill phones for a minute or two.

I ahve a backup before repair and after so if it goes back I can restore to the DB missing the trunk group.

Thanks.

#57797 04/17/10 11:14 AM
Joined: Apr 2010
Posts: 3
CDL Offline
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2010
Posts: 3
Lost Trunks PP011. This has been a comedy of errors. starting with no config back ups
1. Moved unused trunks PP011 to CO Trunks.
2. Renamed PP011 to 8210 (first error)
3. Test trunks, only get ring on first trunk.
4. unable to move trunks back to unused
5. delete trunks 8210
6. Major alarm, not able connect via session manager.Socket refused

If you have any advice please help.
Pointed LCP "working" to a back up folder on node 2 and it seems to load node 1 trunks.

Restore backup on session manager is greyed out.
Where and how do you restore?? if at all possible

#57798 04/17/10 01:40 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 9,400
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Dec 2002
Posts: 9,400
Likes: 1
This post is 3 years old...you would be better off starting a new one.


Jeff Moss

Moss Communications
Computer Repair-Networking-Cabling
MBSWWYPBX, JGAE
#57799 04/20/10 01:31 PM
Joined: Apr 2010
Posts: 3
CDL Offline
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2010
Posts: 3
Thanks Jeff smile actually solved the problem but thanks for the advice!


Moderated by  Stix1 

Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Most Recent 5 Post
Samsung pro star dcs
by bditech - 03/07/21 01:00 AM
Samsung DCS power failure
by Telesystems - 03/06/21 09:55 PM
Samsung pro star dcs
by bditech - 03/06/21 05:09 PM
Old Equipment Plan
by MarkAtLMFJ - 03/05/21 04:41 PM
OS 7400 OAS
by John807 - 03/05/21 04:21 PM
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums95
Topics94,290
Posts639,113
Members49,425
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
[email protected], norb, quartra
Newest Members
Sam Juniper, B Ledford, Jonie4, James Wright, TechnoloJay
49,425 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Top Posters (30 Days)
dexman 31
Ruben 25
pvj 11
Linked Banner to your Product or Website
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
21 members (BobRobert, dexman, bditech, sundance, justbill, nortelvoip, Mercenary Roadie, Telesystems, Gary S., Canteleco, teldata1, Ruben, hitechcomm, Retro-Phones, Touch Tone Tommy, Professor Shadow, Coral Tech, hbiss, Butch Cassidy, Keyset6, JBean3329), 187 guests, and 62 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Custom Island 58
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners