Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#597301 01/23/16 03:06 PM
Joined: May 2002
Posts: 4,238
Likes: 5
Moderator-Avaya, Polycom
*****
OP Offline
Moderator-Avaya, Polycom
*****
Joined: May 2002
Posts: 4,238
Likes: 5
VM Pro, IP Office.
How can you remotely change the AA message.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jul 2001
Posts: 3,318
Likes: 7
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Offline
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Joined: Jul 2001
Posts: 3,318
Likes: 7
Add an action from the AA to go to the recording menu. Password protect it, or make it complicated enough that someone won't guess it.


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,827
Posts636,768
Members49,645
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Dan Powell, EKPTECH86, History, LinuxTech, Mike Miller, ttcfcl
Newest Members
KoolBreeze, PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl
49,644 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 12
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
1 members (nameless), 15 guests, and 15 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5