Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Dec 2015
Posts: 38
RNA Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Dec 2015
Posts: 38
Bottom Right button should be a fixed caller ID button right?
I just bought some used DP5130-SDL phones, never used them before, and found only 10 buttons are programmable. Well , not so bad since some of the other buttons are supposed to do features I'd normally program. But I can't get the fixed history button to work.....
I have I have FB39 set to Large display under DKT tab and BF17 has 80 in call history. Are ther any other hoops to jump through. Caller ID displays well if I put it on one of the flexible buttons. Help!

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jun 2005
Posts: 2,654
Likes: 4
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 2,654
Likes: 4
What version is your CIX? It's been a while but I thought the earlier software versions could only program 10 buttons.

Joined: Jan 2010
Posts: 933
Likes: 1
Moderator-Toshiba
*****
Offline
Moderator-Toshiba
*****
Joined: Jan 2010
Posts: 933
Likes: 1
What type of lines do you have? ISDN/PSTN/VoIP?


Regards
Carl
Joined: Dec 2015
Posts: 38
RNA Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Dec 2015
Posts: 38
CIX40 AR5.10
Analog, AT&T POTS Lines.

One of these 5130SDL phones Backlit display was turned off. I had to look up the code to turn it on. The phone remembered this programming between systems. Is there any phone programming for the history button?

Joined: Jun 2005
Posts: 2,654
Likes: 4
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 2,654
Likes: 4
Version 5.10 was the first version that supported DP5000 series phones. I can't find the release notes for versions 5.10, so I'll have to go by memory. I remember that they enhanced the functions of the DP51310SDL. I don't think those 2 buttons on the left or right did anything at firsts. They later added the ability to shift to a second set of buttons.

I really believe that if you can get your system upgraded to the latest 5.20 version (and upgrade eManager as well) that he shift and CLID buttons will work.

Joined: Dec 2015
Posts: 38
RNA Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Dec 2015
Posts: 38
David, Your memory is correct.

I have the correct version 5.2 of eManager but no real way of updating the CIX40.
I had another CIX40 with 5.2 and it confirmed what you thought.

Thanks for the help!


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,832
Posts636,785
Members49,649
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
bravesfan, cjvio, Cory S., Jack Scott, l.landeche, TexasD
Newest Members
devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw, KoolBreeze
49,648 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
1 members (Curlycord), 177 guests, and 20 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5