Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#604194 09/27/16 01:27 PM
Joined: Sep 2016
Posts: 3
hossfly Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2016
Posts: 3
Have a customer using SBX 320 who wants to access co lines by pressing "9". Have never run across this one before. Any help would be appreciated.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2005
Posts: 15,351
Likes: 12
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Offline
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Joined: Jan 2005
Posts: 15,351
Likes: 12
No problem. Just ensure that all of your active lines are in group 1 (PGM 141) and the unused lines are in a vacant group, such at 25. Dialing 9 will now grab the last line first and work toward the top.


Ed Vaughn, MBSWWYPBX
Joined: Sep 2016
Posts: 3
hossfly Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2016
Posts: 3
Worked great, thanks very much.


Moderated by  EV607797, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,832
Posts636,788
Members49,649
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
bravesfan, cjvio, Cory S., Jack Scott, l.landeche, TexasD
Newest Members
Lazlo, devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw
49,649 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
dans 5
Who's Online Now
2 members (Curlycord, JBean3329), 194 guests, and 84 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5