Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#605703 11/21/16 09:11 AM
Joined: Nov 2016
Posts: 9
tom1234 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2016
Posts: 9
Hello and Good Morning !!
I have installed a new bri card to the system officeserv 7200.
I have to enable it with mmc 806. My question is the new card is installed at the top middle slot in the system. During the activation of the card do I have to specify the slot and what number is it (this middle top)?

Help please!

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jun 2006
Posts: 2,965
Likes: 3
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,965
Likes: 3
No you don't.

However bri cards need to be installed in the bottom row of the main cabinet.

Joined: Nov 2016
Posts: 9
tom1234 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2016
Posts: 9
hello thank you for the quick reply..Is it ok to try with this configuration in the middle top and what would be the exact s t for mmc803?
thank you!

Joined: Dec 2010
Posts: 679
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Dec 2010
Posts: 679
You can only use the cards in slots 3 4 or 5 as they have the timeslots available for the card. The card will not work in the top slots. Those are only for voicemail or station cards.

Joined: Nov 2016
Posts: 9
tom1234 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2016
Posts: 9
Thank you for the quick reply , really appreciate it.. I am thinking that I would have to diasemble the cards that are already installed on slots 4 and 5 with stations and put them on 1 and 2. Is that going to be painful? ( am i going to lose configurations?
Thank you

Joined: Sep 2001
Posts: 2,290
Likes: 4
pvj Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,290
Likes: 4
If you're worried about losing the station programming install the DLI cards in the 1& 2 slots do the install on them and do a set relocate and swap the extensions over to the new slots.Then after you do that put the BRI card in and set it up in the slot where the DLI was.


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,824
Posts636,752
Members49,644
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Chad Hoffman, frankhines, jnawrocki
Newest Members
PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford
49,643 Registered Users
Top Posters(30 Days)
pvj 11
ramo 11
Toner 7
dans 5
Who's Online Now
1 members (Coral Tech), 13 guests, and 18 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5