Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jan 2018
Posts: 2
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2018
Posts: 2
Is there a KSU or global way to deactivate the unused CO lines buttons on the phones (so that blank lines cant be accidentally selected on the phones).

I am pretty sure that I can remap the phone buttons, but think I need to do that on each unit.

Thanks

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jul 2006
Posts: 2,670
Likes: 9
Admin
***
Offline
Admin
***
Joined: Jul 2006
Posts: 2,670
Likes: 9
Depends. Look at the tag on the nameplate. It may be a circle 2 circle 3 or no number. If it's a 2, try 06 and 07 in programming to select the lines out for day and night. If it's a circle 3, try program 31.

Of course, you're using a manual?

Carl

Joined: Jan 2018
Posts: 2
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2018
Posts: 2
Thanks 31 worked


Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,820
Posts636,739
Members49,643
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Airdale, AnnetteLee, AnnettesDayIsUg, bigboy, Blackline, boomj, db Communications, gwh, samcorcione9111, Victor D.
Newest Members
julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford, Nigel S
49,642 Registered Users
Top Posters(30 Days)
pvj 12
ramo 11
Toner 9
dans 5
Who's Online Now
1 members (Curlycord), 48 guests, and 20 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5