Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#618312 03/29/18 02:50 PM
Joined: Jan 2018
Posts: 44
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2018
Posts: 44
I have a new SL2100 running on analogue lines, if any extensions presses the VM button on the handset, it just rings out. The voicemail system doesn't answer the call.

Does anyone have any ideas why this may be happening?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
pete83uk #618368 03/30/18 12:39 PM
Joined: Mar 2014
Posts: 365
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2014
Posts: 365
Did you change the numbering plan from default? VM works out of the box, but if you made changes to extension numbers + department group 50 (VM/AA) then it may not work. Defualt VM pilot it 3999. If you did change extension numbers then you need to do the same for the VM box numbers.


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,830
Posts636,772
Members49,645
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Florencio, HtownDan, Kerry2362, Lorena Catalan, SWB, telecom5000, Tex Tel Marine
Newest Members
Marjan Shaw, KoolBreeze, PhoneGuy827, julesm, Helen.D
49,645 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 12
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
1 members (barster), 138 guests, and 22 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5