Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#622284 07/28/18 01:03 AM
Joined: Jul 2018
Posts: 1
AVDS Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2018
Posts: 1
Good Evening,

I am having issues with message alert on an OS7100 with rel5.01sw. Message alert is set, outcall notifications are set, station off-premise block is set. No COS restrictions on the svmi ports. When a message is left, the system does not attempt to send the alert. We have changed and tweaked settings (apparently not the correct one) to no avail. Any advice would be MUCH appreciated.

Thank you so much!

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Sep 2001
Posts: 2,290
Likes: 4
pvj Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,290
Likes: 4
have you watched the port activity at all?take a look at the activity log and see what is in there after a message is left

Joined: Jun 2004
Posts: 302
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2004
Posts: 302
Look at Eclass or Mclass
Are you allowing outdial ?


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,827
Posts636,768
Members49,645
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Dan Powell, EKPTECH86, History, LinuxTech, Mike Miller, ttcfcl
Newest Members
KoolBreeze, PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl
49,644 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 12
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
0 members (), 23 guests, and 24 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5