Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#623984 09/28/18 05:06 PM
Joined: Apr 2009
Posts: 418
Gary S. Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2009
Posts: 418
Esi 50 l. Customer wants some phone to access a outside line when lifting the handset. Can i do that system wide or pick certain stations??
Thanks gary s.


Gary Stevens
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Gary S. #623988 09/28/18 05:45 PM
Joined: Aug 2002
Posts: 2,608
Moderator-ESI, Shoretel
***
Offline
Moderator-ESI, Shoretel
***
Joined: Aug 2002
Posts: 2,608
It's per station. Under station options when you hit program.


Moderated by  5years&counting, nonameyet 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,827
Posts636,761
Members49,644
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Al Dukes, entire
Newest Members
PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford
49,643 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 12
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
5 members (Yoda, hbiss, ramo, JBean3329, Toner), 122 guests, and 17 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5