Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#626798 01/11/19 08:38 PM
Joined: Jan 2019
Posts: 5
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2019
Posts: 5
we have a KX-TDA200 and I am looking to have the DID from the calling extension show up instead of our main number
Under extension tab 7 I see where I can enable the extension but it is shaded and will not give me an option to enable
Did I miss something in COS? or somewhere else in the system

Thanks for the help

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
OBT Offline
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
Do you have ISDN or sip on the system?


“I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”
Joined: Jan 2019
Posts: 5
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2019
Posts: 5
ISDN

Last edited by rpeterson; 01/11/19 09:08 PM.
Joined: May 2003
Posts: 2,924
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: May 2003
Posts: 2,924
4.1.1 isdn clip

If you have SIP or PRI.


Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,832
Posts636,785
Members49,648
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
alphaTex, Brian Wall, demapples, Harry Tinsley, rookhsd11
Newest Members
devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw, KoolBreeze
49,648 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 11
Who's Online Now
0 members (), 167 guests, and 57 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5