EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Phone.com 300x250
300x250 Your Business Phone Service in the Cloud
Global Test Supply
defencebyte.com
Antiransomware
Linked Banner to your Product or Website
Meticore Weight Loss Voted #1.
Daily Excellence
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Oct 2015
Posts: 14
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2015
Posts: 14
Feature *1 reboots cics everytime

Any one have any thoughts on this?
I don't have the software version offhand.

Advertising Sponsor Spot 2
Joined: Dec 2007
Posts: 6,680
Likes: 3
Retired Admin
*****
Offline
Retired Admin
*****
Joined: Dec 2007
Posts: 6,680
Likes: 3
Just curious...

M7100 & M7100N only:

If you are on a call press hold to hold or press Rls to clear.
Press Feature *1.
Dial the external number.
Press Hold to store the number.
Label the new key.

ll telephones except M7100 & M7100N

If you are on a call press hold to hold or press Rls to clear.
Press Feature *1.
Press a memory key.
Dial the external number.
Press OK to store the number.
Label the new key.

Note: You cannot program autodial on memory keys assigned as Handsfree/Mute, intercom or line keys.

Does any of this help?


Dean
Photographs:
https://www.instagram.com/deanwilsoncanby/
https://fstoppers.com/profile/deanwilsoncanby
https://www.facebook.com/Dean-Wilson-Photography-112841337020414

Please don't confuse your "Internet Search" with my licenses, certifications and over 30 years experience.

"Thank you for calling Technical Support. If you feel you have reached this number in error, please hang up and press redial."
Joined: Oct 2006
Posts: 1,318
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2006
Posts: 1,318
Strange.
Check all the keys to see if any are stuck down. Some weird key combo?

Jim

Joined: Oct 2015
Posts: 14
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2015
Posts: 14
No keys stuck. It does this shutdown/reeboot from any set.
Sooooo weird. Im thinking a software problem. if no one has ever heard of this trouble before.

Joined: Feb 2005
Posts: 1,602
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,602

Sounds like corruption, try a Startup and re-program (or restore from a backup) to clear bugs.


=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada




Joined: Feb 2005
Posts: 1,602
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,602
Mike do you have an update yet?

Thanks


=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada




Joined: Oct 2015
Posts: 14
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2015
Posts: 14
No update. Customer did not want to Startup. Must be some kind of corruption.
Thanks

Joined: Feb 2005
Posts: 1,602
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,602
That is a good update, now we know something.

Thanks!


=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada





Moderated by  MooreTel, NTlayoff 

Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics94,466
Posts640,074
Members49,483
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
Barry L. Burns, Derrick, jadekitty, jimwhitend, nicholasndi, Rich W., steve123456789
Newest Members
Matt L, Goracing57, Michael Duffy, Jim22, hummerdave
49,482 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 38
Ruben 7
OBT 5
NordVPN
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
10 members (hitechcomm, metelcom, MooreTel, Skunky, mohammed abdelaa, justbill, Touch Tone Tommy, RATHER BE FISHING, jeffmoss26, Mercenary Roadie), 176 guests, and 44 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud