Phone Systems

AtcomCloud Online Store
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: May 2004
Posts: 242
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2004
Posts: 242
Whoever can help with the problem, many thanks in advance and forever more. We are cutting over a system and have run into a snag that could be a big problem.

We are install a mitel 5k with 3.2 software. Because of the building complex, ip phones were the only way to go.

According to tech support, this should have work, but it doesn't. I am asking the experts of the board for help.

We are deploring the new mitel ip phones. According to the documentation, the 5324 is suppose to support a pkm 48 as a side dss to the phone.

Unit doesn't need the power supply because we are using a poe switch.

Phone comes working without a problem. The dss is what is holding things up. It doesn't work, bottom right hand corner led is dimly lite but no operation.

Tech support wants to do an upgrade which will be done tomorrow.

Tech support is tring to be helpful but they aren't sure what the fix will be. Units are to new.

If anyone can help on resolving the problem I will gladly buy the beer and be forever thankful for the help and the board.

Cut was put off until tomorrow because of the dss. help help :shrug:

Thanks

Mike

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Sep 2005
Posts: 840
Member
Offline
Member
Joined: Sep 2005
Posts: 840
Manual says the PKM Interface Module must be "V2". Not sure where it is marked as such, but that is most likely yer problem.

Also did you program the station to support the PKM?
System\Devices and Feature Codes\Endpoints\Specific Endpoint\Attached Device.

Joined: May 2005
Posts: 526
Member
Offline
Member
Joined: May 2005
Posts: 526
I see Mitel put out an emerg build to fix the DSS issue

Joined: May 2004
Posts: 242
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2004
Posts: 242
Thanks for the feedback. Upgrade took care of the dss issue. After the upgrade, the phones got the new update and the dss took off.

Frustrated when the stuff doesn't work and you can;t get to work the way it should.

Units were programmed correctly. Question was if the dss needed the power supply for it. and that is why it wasn't coming up.

Again thanks,

Mike


Moderated by  Stix1 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,679
Posts636,140
Members49,602
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
OBTW, warged
Newest Members
Dialtony, FatherLot, RFarrarMD, WTCI, Sundance Nailor
49,601 Registered Users
Top Posters(30 Days)
dexman 11
Toner 11
Yoda 10
Who's Online Now
1 members (Best Comm), 29 guests, and 20 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Best VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5