EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Global Test Supply
Linked Banner to your Product or Website
eCommerce website for sale!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 2 of 2 1 2
Joined: Jul 2005
Posts: 137
Likes: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2005
Posts: 137
Likes: 1
What would be causing the system to come back with "rejected" when going to extension? Above picture...

Anything in the phone system?

Global Test Supply 728x90
Joined: Dec 2010
Posts: 657
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Dec 2010
Posts: 657
What is cfopl?

Joined: Sep 2001
Posts: 2,253
Likes: 1
pvj Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,253
Likes: 1
I think it just means call forward off premise ?


Can't you set the alternate number like the hackers do?

Joined: Jul 2005
Posts: 137
Likes: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2005
Posts: 137
Likes: 1
Yes, that was my quick abbreviation for cfop with the l to inidicate to me that it has a 9,1 for a long distance number. I could only put 10 digits in for the number....

Yes the alternate has been available to use...

DAL was not an option because the is a SVMi-4 with no E

So listen guys, I was able to get it fo forward to the number i wanted...(success)

I am still looking to get rid of the announcing extension number...

Nameless Ctrl-o didn't work and i totally forgot the "unhide mnu eclass" and that like it will work.

Again thanks so much for this additional info you guys have provided.

Joined: Jul 2005
Posts: 137
Likes: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2005
Posts: 137
Likes: 1
Originally Posted by nameless
You can get to the eclass by pressing ctrl+o on the eclass in the extension.
you may also be able to type unhide mnu eclass from the port activity screen

the unhide mnu eclass or is it unhidemnueclass didn't work...but it was syntax stuff

So i am stil trying to get the prompt "your being transferred to (863)xxx.xxxx

The issue is the phone number being announced.

PVT mentioned that not having a mailbox greeting recorded is the reason it plays the number

Can a mailbox be associated with extension just to play a name recorded, or message as New Patient Registration or something.

Thanks Again.

Joined: Jun 2006
Posts: 2,879
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,879
Yes, you just need to set the mailbox to announce only.

Page 2 of 2 1 2

Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics93,295
Posts634,125
Members49,497
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
2connect, CTCINY, majortom1981, NaesNos, Not So Tech Smart, Shea Hale
Newest Members
NZAndy101, spunkysam, tn00247167, Dave McCann, Mitel Hotel
49,496 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 10
Toner 6
Advertising Sponsor Spot 2
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
24 members (hitechcomm, nortelvoip, Nadeemkhattak, RATHER BE FISHING, Keyset6, Yoda, jsaad, Silversam, Carl Navarro, RM SYSTEMS, dexman, justbill, BobRobert, morephones, WJS, muddybl, www.telcom1.net, Touch Tone Tommy, Ruben, Coral Tech, Daniel, KRRath, JBean3329, Skunky), 392 guests, and 46 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud