Phone Systems

AtcomCloud Online Store
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#108819 11/21/08 01:29 PM
Joined: Sep 2008
Posts: 3
dbagel Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2008
Posts: 3
A motel called and can only dial 8 digits. Can I unrestrict the phones from the console and how?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#108820 11/21/08 03:16 PM
Joined: Feb 2007
Posts: 2,473
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2007
Posts: 2,473
Press Room Status button and change status to Occupied.

#108821 11/22/08 03:16 PM
Joined: Dec 2005
Posts: 7,056
RIP Moderator-Mitel, Panasonic
*****
Offline
RIP Moderator-Mitel, Panasonic
*****
Joined: Dec 2005
Posts: 7,056
Assuming room status is set-up. Come back and let us know whether or not that worked. John C.


When I was young, I was Liberal. As I aged and wised up, I became Conservative. Now that I'm old, I have settled on Curmudgeon.

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,682
Posts636,150
Members49,603
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
bcampbell, Joe Brez, masonville
Newest Members
JustAGuy, Dialtony, FatherLot, RFarrarMD, WTCI
49,602 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 11
Yoda 10
dexman 8
nectec 6
Who's Online Now
3 members (MooreTel, Iwatsu Guru, nfcphoneman), 22 guests, and 19 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Best VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5