Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#144843 10/16/09 11:57 AM
Joined: Dec 2007
Posts: 114
Member
OP Offline
Member
Joined: Dec 2007
Posts: 114
I've got a customer that has a BCM 450 and 7 IP phones (1140's and 1230's). The phones lately have been intermittantly resetting themselves. they get a message saying that it cannot connect to the server,then 10 minutes later, it does. We initially thought that it was an IP issue, so we used static IP's and that seemed to work for bit, now the problem is coming up again. Any thoughts?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#144844 10/16/09 02:53 PM
Joined: Feb 2005
Posts: 1,610
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,610
Sounds like a network issue.
Reboot BCM
Reboot router/switch/hub
Patch BCM


=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada




#144845 10/20/09 08:17 AM
Joined: Nov 2007
Posts: 3
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2007
Posts: 3
I had the same issue. The BCM was in the same ip address range as the router's DHCP range.


Moderated by  MooreTel, NTlayoff 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,739
Posts636,410
Members49,618
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
CapeTownCraig, David S McCullough, Deshmukh_San
Newest Members
Homer Domer, Lane, AMS Technology C, Chrontel, RonZ1971
49,617 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 7
Who's Online Now
0 members (), 23 guests, and 11 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5