Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#158119 03/08/07 07:49 AM
Joined: Nov 2005
Posts: 323
srd1 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2005
Posts: 323
Is there a way to have the autodial phone numbers show on the display longer. When my customer pushes a flexible button or feature button on the phone and the stored phone number is diplayed as it is dialing, it is displayed for a very short time. Anyway to have it seen on the display longer, 20 seconds or longer?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#158120 03/08/07 11:24 AM
Joined: Oct 2001
Posts: 4,043
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2001
Posts: 4,043
srd, it's a frequent request but the answer is no.
MrG

#158121 03/08/07 02:08 PM
Anonymous
Unregistered
Anonymous
Unregistered
Quote
Originally posted by MrGemini:
srd, it's a frequent request but the answer is no.
MrG
As I was reading the "should my client pick up the old DBS" system thread a few down, I agreed with 'em (age, lack of info,vm compatibilty, etc), but then after reading this, I remembered, yup, DBS does/did handle most featured better than KXT. Seems like the DBS engineers said-
"here's a common feature, lets try to actually make it user friendly", and the KXT guys said, "here's a feature, next..." smile

-Joe
https://www.warrantylabel.com (my new gig)

#158122 03/18/07 02:10 PM
Joined: Nov 2005
Posts: 323
srd1 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2005
Posts: 323
O.K.,butis there a button or feature to use to see what number you just dialed while you are talking on the phone?

#158123 03/18/07 02:30 PM
Joined: Jul 2006
Posts: 2,658
Likes: 9
Admin
***
Offline
Admin
***
Joined: Jul 2006
Posts: 2,658
Likes: 9
No, but there is a good news bad news solution to this. You can delay the call duration start timer up to 60 seconds. The bad news is that it screws up your SMDR printout.

Redial or looking at the SMDR works after the call is over.

Carl

#158124 03/20/07 07:35 PM
Joined: Nov 2005
Posts: 323
srd1 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2005
Posts: 323
Tried the call duration start timer for 20 seconds. Autodial number on LCD still only shows for a couple of seconds, then timer goes to 0:00 and then starts after 20 sec.


Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,736
Posts636,401
Members49,615
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
effedisk, hellbender, Pat Amaral, Zip
Newest Members
AMS Technology C, Chrontel, RonZ1971, Michael1948, lllDez
49,615 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
Who's Online Now
2 members (Mercenary Roadie, pvj), 29 guests, and 20 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5