Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#165665 12/21/09 03:42 AM
Joined: Jan 2009
Posts: 45
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2009
Posts: 45
Hi

I have installed 2 caller id cards into the kits CID ports 1 & 2, customer has 5 lines with caller display.

If the previous system supplier hasn't connected the 5 lines into the right ports, can this affect caller id not working?

Thanks.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#165666 12/21/09 05:37 AM
Joined: May 2003
Posts: 2,924
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: May 2003
Posts: 2,924
you need to program lines for cid

#165667 12/21/09 06:17 AM
Joined: Jan 2009
Posts: 45
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2009
Posts: 45
yes i have enabled all the CO lines for caller id on the kits programming.

#165668 12/21/09 06:52 AM
Joined: Jan 2007
Posts: 2,103
Likes: 1
OBT Offline
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 2,103
Likes: 1
is the card for lines 7 and 8 installed, if you have 2 cards for cid and only 6 co's on the cid it should work. if all 8 co ports are installed then turn off co 7 and 8 to be sure.
make sure the caller id is turned on with BT


ā€œI have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.ā€
#165669 12/21/09 08:01 AM
Joined: Jan 2009
Posts: 45
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2009
Posts: 45
no card for lines 7&8 installed.

my backup suggests co ports 7&8 are not currently switched off - could this be creating an issue?

caller display has been enabled by bt.

#165670 12/21/09 09:19 AM
Joined: Jan 2007
Posts: 2,103
Likes: 1
OBT Offline
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 2,103
Likes: 1
if the card is not installed then it wont matter.

get them to swap line 1 and 5 and see what happens


ā€œI have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.ā€
#165671 01/05/10 06:46 AM
Joined: Jan 2009
Posts: 45
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2009
Posts: 45
I tried another an older cid card instead of the brand new cid card which looks abit different.

The old one worked staight away, so appears to be a version / software incompatible issue.


Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,883
Posts637,025
Members49,675
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Adam Randall, Felton 1967, FeltonD, paezacero, Spencer
Newest Members
tech3500, APInc, m1cashman, jonnycom, XJR9000
49,674 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 11
jsaad 8
teleco 6
dexman 5
Shahza 4
Who's Online Now
1 members (justbill), 85 guests, and 16 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5