Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#180688 05/18/05 10:07 PM
Joined: Sep 2004
Posts: 75
jsnider Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2004
Posts: 75
Can't I hook up my laptop up via com port and test is smdi is coming out of my ctx?
Ushing hyperterminal ? And if so what is the default comm settings coming out of the bsis ?

------------------

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#180689 05/18/05 10:20 PM
Joined: Sep 2004
Posts: 75
jsnider Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2004
Posts: 75
Ok I found program 804 so im checking the settings on the VM server and the CTX.

Would still like to know if i can test via my laptop and confirm that smdi is being sent.

#180690 05/19/05 07:25 AM
Joined: May 2005
Posts: 10
Member
Offline
Member
Joined: May 2005
Posts: 10
Yes, Make sure Hyperterminal's com settings are the same as the CTX. You've got a good shot of seeing some type of data even while you're dialing in your laptop's com port settings while you're connected.


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,879
Posts637,001
Members49,673
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
farhanrashid, gishymoto, John326, kisa, russ75707, tcullen
Newest Members
APInc, m1cashman, jonnycom, XJR9000, BitBang
49,673 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 10
teleco 6
jsaad 5
dexman 5
tim10 4
Shahza 4
Who's Online Now
0 members (), 65 guests, and 58 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5