Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 1 of 2 1 2
Help with a CTX670
#190843 09/12/07 03:21 PM
Joined: Aug 2006
Posts: 11
malbelo Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2006
Posts: 11
We have what appears to be a CTX670. Unfortunately the person who used to handle this system passed away and didn't leave proper documentation.

I've been tasked with correcting the names on the Phone LCD Display. From what I can tell, I need to do this from Extension 200 (we use 201 - 248). I can't find this extension anywhere. Is there some other way I can do this?

TIA!

EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Re: Help with a CTX670
#190844 09/12/07 03:24 PM
Joined: Apr 2005
Posts: 49
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2005
Posts: 49
Not sure if it works on the CTX.

But try Intercom #621

Then use the Dialpad to configure the name.

Or Use Admin Program.

Re: Help with a CTX670
#190845 09/12/07 03:29 PM
Joined: Aug 2006
Posts: 11
malbelo Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2006
Posts: 11
I tried using Intercom #621 from a phone that needs to be changed. When I do it, I get "DATA PROGRAMMED" on the display and nothing else. Won't let do anything until it times out back to the IDLE screen.

What is the Admin Program?

Re: Help with a CTX670
#190846 09/12/07 03:33 PM
Joined: Apr 2005
Posts: 49
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2005
Posts: 49
CTX Win Admin will be installed on a computer and then you can use ethernet to access to the Toshiba.

Re: Help with a CTX670
#190847 09/12/07 03:38 PM
Joined: Apr 2005
Posts: 49
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2005
Posts: 49
Sorry further research shows that on a CTX #621 disables call forwarding. Go Back to the phone and press #620 to undo that.


You have to use the Admin software to change it.

Greg

Re: Help with a CTX670
#190848 09/12/07 03:47 PM
Joined: Aug 2006
Posts: 11
malbelo Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2006
Posts: 11
Ok, I did the Intercom #620.

Where can I find CTX Win Admin? Also, I did notice that the Phone System has an Ethernet Port, but it's not plugged into anything. If I were to hook it up to our network, does it use DHCP? Or is there a default IP/Subnet Mask is uses?

Re: Help with a CTX670
#190849 09/12/07 03:51 PM
Joined: Apr 2005
Posts: 49
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2005
Posts: 49
You would have to get it from your dealer that installed the Phone System or get a Tech to come out and install it.

I believe it can use DHCP but the adapter can also be configured to a static address.

Greg

Re: Help with a CTX670
#190850 09/12/07 03:54 PM
Joined: Apr 2005
Posts: 49
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2005
Posts: 49
You have a PM.

Re: Help with a CTX670
#190851 09/12/07 07:32 PM
Joined: Sep 2004
Posts: 2,017
Moderator-Toshiba, Request an Installer
*****
Offline
Moderator-Toshiba, Request an Installer
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 2,017
malbelo - Please complete your profile. We'll be better equipped to assist you.

DHCP won't work. It has to be a static IP in program 916. The default IP address and subnet should already be in place. Greg should be able to get you going. If not, let me know.

Dan


Now available Voicemail Programmer Kit to program your Toshiba Voice Mail across your network.

Toshiba Technical Support at: One Ring Telecom
Re: Help with a CTX670
#190852 09/13/07 08:49 AM
Joined: Aug 2006
Posts: 11
malbelo Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2006
Posts: 11
Umm, my profile is complete. As far as I know. Unless I'm missing something.

Also, I've tried to use my Laptop (WinXP) with a cross-over cable plugged into the CTX and still not able to login. When I select the default profile, I get an error. Something about Failed to Connect Undefined Error -2147217389.

Page 1 of 2 1 2

Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Search
Most Recent 5 Post
Vodavi Starplus DHS Unusual Events
by ABLE1 - 09/30/20 01:56 PM
WebRTC
by Coral Tech - 09/30/20 01:50 PM
SV9100 CP10
by teldata1 - 09/30/20 12:31 PM
SV9100 Software
by teldata1 - 09/30/20 11:41 AM
7100 Lan Printer Error
by RM SYSTEMS - 09/28/20 02:27 PM
Who's Online Now
31 members (hbiss, metelcom, Ruben, RATHER BE FISHING, teldata1, ABLE1, ILE, Bushmills, newtecky, hcotech, Daniel, JBean3329, justbill, Temperor, Bob3470, Touch Tone Tommy, BobRobert, Yoda, Comm.1, tim10, LenShustek, Professor Shadow, hitechcomm, Canteleco, gelehu, Coral Tech, vicbob, dans, Hofman telekom, MooreTel, Skunky), 604 guests, and 60 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics93,979
Posts637,380
Members49,357
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
sandi ann
Newest Members
Hanale, xware, Adam19871, tmr-afmk, Big Alan
49356 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 32
hbiss 13
Ruben 13
ABLE1 12
Bluewater Sailing
https://www.patreon.com/bePatron?u=5256033
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Sold AD
Servpro Ventura 24-Hour Emergency Service
Free Estimates call us now 24Hours
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2020
Trusted Partners