Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Nov 2008
Posts: 1
jratzke Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2008
Posts: 1
I need to know if it is possible to program a Toshiba DK16 and a DK40I phone system with a 10 button toshiba phone. I do not have a 20 button phone available. I need to remove the PIC code for long distance.

Atcom VoIP Demo
Get a VoIP Demo Today
Joined: Jun 2003
Posts: 3,273
Likes: 1
Moderator-Toshiba
*****
Offline
Moderator-Toshiba
*****
Joined: Jun 2003
Posts: 3,273
Likes: 1
If you're using program 54 in LCR then you won't need a 20-button phone.

Joined: Dec 2006
Posts: 810
Member
Offline
Member
Joined: Dec 2006
Posts: 810
If what you are trying to program doesn't use buttons 11-20 then yes, you can use a 10 button phone.


Pat Austin
Teleco Inc.
Product Manager/Sales Engineer
Adtran ATSP
TCTE/CTP Certified

Teleco Homepage
Joined: Mar 2001
Posts: 3,869
Member
****
Offline
Member
****
Joined: Mar 2001
Posts: 3,869
For as little as a 2020SD costs, why don't you just buy one to program?


THE Bracha, old blond specialist in Rube Goldberg solutions.

Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,628
Posts635,874
Members49,589
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
BizTelNancy, djboston, dougtech, girlie girl, Jack Damage, SwedaGuy, SynapticSystems, tkalfaoglu
Newest Members
TVCTech, joe angi, TommyKay, 電信小吳, Partswatch
49,589 Registered Users
Top Posters(30 Days)
dexman 10
Toner 8
Yoda 5
dans 5
Who's Online Now
5 members (VOIP, curtonpond, Ruben, Iwatsu Guru, newtecky), 128 guests, and 10 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Best VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5