Phone Systems

AtcomCloud Online Store
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#199969 01/19/10 06:29 AM
Joined: Jun 2007
Posts: 627
mj_wald Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2007
Posts: 627
Here it is, I have two old ACD systems that the old PC's are starting to have issues. One of them is still running on a old PIII 700 machine. Both are still running Win2K and have hardware dongles, not the key codes like the MAS does.

Here is my issue, when I build up a new PC and load the software, I still have a copy of the older dongle software, I get an error saying dongle not registered, or something to that sort, its been a couple of months.

Has anyone tried to do this?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#199970 01/19/10 11:49 AM
Joined: Jan 2010
Posts: 933
Likes: 1
Moderator-Toshiba
*****
Offline
Moderator-Toshiba
*****
Joined: Jan 2010
Posts: 933
Likes: 1
you can get the license codes for the dongles that you have. What are the dongle numbers and I can get the license codes for them for you?


Regards
Carl

Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,682
Posts636,151
Members49,603
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
sandi ann
Newest Members
Motel6Guy, JustAGuy, Dialtony, FatherLot, RFarrarMD
49,603 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 11
Yoda 9
dexman 6
Who's Online Now
2 members (Toner, justbill), 62 guests, and 65 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Best VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5