Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#245136 10/28/10 03:06 PM
Joined: Jun 2004
Posts: 253
domino Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2004
Posts: 253
I have a couple of DTL-8R phones that are not linking to my 8100. When I put on my 2000 they work just fine..I am using RLS 4.0 on my system . Has anyone had this issue?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#245137 10/28/10 03:11 PM
Joined: Jun 2004
Posts: 253
domino Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2004
Posts: 253
I think more info is needed.
What I mean is that the system does not see them. They display "Disconnect" on the handset. When I put a DTL phone on the port it works just fine.
Went over the manuals and asked tech support but they said it should work just fine. any ideas?

#245138 10/29/10 05:33 AM
Joined: Apr 2005
Posts: 2,472
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Apr 2005
Posts: 2,472
Likes: 1
domino,
Are the DTL phones off site of the 8100?


We get old too soon, smart too late

Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,735
Posts636,399
Members49,615
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
BroadcastEngineer, itrains, James Walker, Mpp1994, rockie, sarah1klein, thomas TES-824
Newest Members
AMS Technology C, Chrontel, RonZ1971, Michael1948, lllDez
49,615 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
Who's Online Now
0 members (), 9 guests, and 20 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5