Phone Systems

AtcomCloud Online Store
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jul 2008
Posts: 127
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2008
Posts: 127
Hi guys, a customer is saying that users are getting their UM messages but if you reboot the VM (Interchange 12.0)other new messages appear in their E-mail that they have not recieved.I'm going to this site on Wed. any thoughts?
Thanks Pat

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Aug 2004
Posts: 9,104
Likes: 10
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,104
Likes: 10
Delete the files in the READY folder and reboot. Bet it fixes your issues.


[Linked Image]
Joined: Jul 2008
Posts: 127
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2008
Posts: 127
Thanks RBF, I'll give it a try.
thanks again

Joined: Jul 2008
Posts: 127
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2008
Posts: 127
There were messages in the Ready folder, I deleted and re-booted and haven't heard any complaints since! thanks RBF
Pat


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,682
Posts636,151
Members49,603
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
sandi ann
Newest Members
Motel6Guy, JustAGuy, Dialtony, FatherLot, RFarrarMD
49,603 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 11
Yoda 9
dexman 6
Who's Online Now
2 members (Toner, justbill), 62 guests, and 65 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Best VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5