Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#433941 03/20/09 02:37 AM
Joined: Mar 2009
Posts: 1
pwafc1 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2009
Posts: 1
How can the DCS816 be reset to default data, if the tech passcode is not known? help

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Oct 2007
Posts: 157
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2007
Posts: 157
If you want to default the whole system then you simply turn the battery backup switch inside the system to off, then power off system. When you turn system back on it will be in default condition. You will then need to reprogram system but the tech password will be at the default.

If you want to default or change the tech password if unknown you can contact Samsung Tech Support in your country.


Samsung, Ericsson, NEC, Nortel Certified Installer

Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,739
Posts636,410
Members49,618
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
CapeTownCraig, David S McCullough, Deshmukh_San
Newest Members
RockyTop, Homer Domer, Lane, AMS Technology C, Chrontel
49,618 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 7
jsaad 7
Who's Online Now
2 members (Curlycord, Keyset6), 78 guests, and 16 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5