Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 2 of 2 1 2
Joined: Jul 2008
Posts: 11
RUS1155 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2008
Posts: 11
i'am sending the DID number for outbound i don't know if you misunderstood me but it will forward the call out, it just rings the phone 1 time and disconnects it does that 3 or 4 times and then you get recording from carrier saying call cannot be completed.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Dec 2004
Posts: 4,096
Member
*
Offline
Member
*
Joined: Dec 2004
Posts: 4,096
I didn't misunderstand. Some Co's don't catch the call until the ring actually cycles. Like when you call forward your home number to your cell. The house line still rings once before forwarding.

Obviously the CO is handling the call which is why you are getting the message from them stating the call did not go through. So my next step would be to contact them and have them trap the call stream while you are forwarding a call. This way they can tell you exactly what is happening.

Joined: Jul 2008
Posts: 11
RUS1155 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2008
Posts: 11
yes that's a good idea i think i will try that, but it at&t is the carrier so wish me luck.

Page 2 of 2 1 2

Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,737
Posts636,402
Members49,615
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
effedisk, hellbender, Pat Amaral, Zip
Newest Members
AMS Technology C, Chrontel, RonZ1971, Michael1948, lllDez
49,615 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
Who's Online Now
0 members (), 34 guests, and 24 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5