Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#254557 08/04/12 01:04 PM
Joined: Nov 2007
Posts: 492
6string Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2007
Posts: 492
Since I've never done it before. Is it possible to backup a gen 1 iPad and restore from the backup to a brand new iPad?

Thanks!

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Mar 2002
Posts: 3,630
Moderator-Avaya, Nortel
Offline
Moderator-Avaya, Nortel
Joined: Mar 2002
Posts: 3,630
yes... plug it into your itunes and backup. Then, when you plug in your new iPad, it will ask you if you want to restore from a previous backup. Works like a charm.


Z-man
Avaya SME Authorized Partner
www.omniofficetech.com
Joined: Nov 2007
Posts: 492
6string Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2007
Posts: 492
Thanks Z-man.

Joined: Aug 2012
Posts: 1
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2012
Posts: 1
If you are looking to backup iPad data like contacts, movies, emails, videos, audio, etc then opting automatic backup iPad software is an effective solution to perform this task. with the tool you can create backup of all iPad contents with ease and minimal effort.

For more details you can visit: https://backupipad.org


Moderated by  MooreTel 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,740
Posts636,414
Members49,619
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Charles Duffy, Station Specialties
Newest Members
RockyTop, Homer Domer, Lane, AMS Technology C, Chrontel
49,618 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
Who's Online Now
0 members (), 93 guests, and 11 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5