Business Phone Systems

AtcomCloud Online Store
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#547935 03/16/13 10:03 PM
Joined: Dec 2009
Posts: 11
AKZ3BR Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Dec 2009
Posts: 11
Trying to find out how to check and verify if pri is enable on a MICS.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
AKZ3BR #547981 03/18/13 01:14 AM
Joined: Aug 2002
Posts: 1,009
Likes: 1
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2002
Posts: 1,009
Likes: 1
if there is a T1 card, you can check to see if it is programmed as PRI. Someone else may have a better way.

AKZ3BR #548060 03/19/13 12:45 AM
Joined: Dec 2003
Posts: 2,086
Moderator-Nortel
Offline
Moderator-Nortel
Joined: Dec 2003
Posts: 2,086
You could have the PRI Code enabled but not programmed.
So just checking to see if it is programmed may not tell you properly.
Go into the Hardware for one of your trunk cards.
Then press CHANGE and go through your options and see if PRI is one of the options to pick from.



If CON is the opposite of PRO
Then what is the opposite of Progress?

Moderated by  MooreTel, NTlayoff 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,687
Posts636,178
Members49,607
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
BACKACRE, carlbdc, kestrielias1, Kevin-MI, Rcaman, Revertingcall, sc backacre
Newest Members
Uranium-235, grahamw, Motel6Guy, JustAGuy, Dialtony
49,606 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 12
Yoda 9
dexman 6
Who's Online Now
3 members (grahamw, AGITELCHILE, Carl Navarro), 70 guests, and 32 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems & VoIP | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5