Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Apr 2013
Posts: 2
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2013
Posts: 2
Hello,
I have a small project where we are trying to connect a Generic SIP device to a Siemens HiPath 3000. I unfortunately know nothing about programming the HiPath but do have the SIP device configuration set accordingly. The Telecom manager has very little experience but access to the system.

Any advice would be appreciated.
Thanks in advance, Jim Holmes
(818)515-6866

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Dec 2005
Posts: 818
Member
Offline
Member
Joined: Dec 2005
Posts: 818
I assume you have a HG1500 card with SIP licenses? You have to be a certain level of HiPath for SIP devices and trunks. Do you know what you are.


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,735
Posts636,399
Members49,615
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
BroadcastEngineer, itrains, James Walker, Mpp1994, rockie, sarah1klein, thomas TES-824
Newest Members
AMS Technology C, Chrontel, RonZ1971, Michael1948, lllDez
49,615 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
Who's Online Now
0 members (), 6 guests, and 22 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5