Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jan 2006
Posts: 233
PCHD Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2006
Posts: 233
Under Associated Extensions, I have one system where I left the VOICE MAIL set to NONE and on another where I set it to our voice mail extension (27xx). However, I can not see where either system operates any differently. What exactly does the VOICE MAIL setting under Associated Extensions do?

Joined: May 2009
Posts: 1,198
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: May 2009
Posts: 1,198
On the Executive sets with the additional softkeys, there is a key to send calls to voice mail. It doesn't work if the voice mail application isn't defined.


Moderated by  Stix1 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,379
Posts634,605
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
dcttech, George/wa2vnv, telesalesrep
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 21
dexman 11
R4+Z 6
Who's Online Now
3 members (Peter P., BobRobert, Curlycord), 20 guests, and 11 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5