Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Aug 2013
Posts: 42
JasonRy Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2013
Posts: 42
How would I set this up? In network emanager, right?

Right now the front rings 4 times then it goes to VM. We want to change it so that the front rings 4 times then another extension rings 2 times then it goes to VM.

Joined: Aug 2012
Posts: 122
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2012
Posts: 122
Depends on how the front rings, are they DID's, C.O. trunks that ring direct or transferred calls from auto attendant?

Joined: Aug 2013
Posts: 42
JasonRy Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2013
Posts: 42
I believe it is CO trunks that ring direct, but I'm not completely sure of that.

Trunk DID shows nothing.

When a call comes in the front phone rings right away, no auto pickup by an attendant.

Joined: Jan 2006
Posts: 2,266
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Jan 2006
Posts: 2,266
Likes: 1
create a multiple call group


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,379
Posts634,606
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
dcttech, George/wa2vnv, telesalesrep
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 21
dexman 11
R4+Z 6
Who's Online Now
3 members (Luv2uallday, Curlycord, Peter P.), 33 guests, and 11 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5