Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#571156 05/02/14 12:55 PM
Joined: Aug 2005
Posts: 327
tmeier Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 327
Just switched from a IVP8 R1 to a RVP8 R2 in a DK424. When you call into the vm and hear the greeting I used to be able to dial a PHDN box, say 500 and it would transfer to that box, now it says that extension is busy. It used to transfer through with the R1 VM, am I missing a setting? Also I cant remember how to make it ring extensions instead of beeping them. Thanks

Joined: Feb 2010
Posts: 160
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2010
Posts: 160
Turn DND on in MB (500) and it will go straight to the MB.
Add a H after the ext. number and it will ring the ext when transferred.


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,367
Posts634,552
Members49,523
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
Alexander Innard, Allen Wesley, junipered, plunger, TELCO_PC_MAN
Newest Members
FredSkidoo, tspa, xtrememachines, sossel, Devon Capman Sr
49,523 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 24
dexman 12
Ruben 7
R4+Z 6
teleco 5
Who's Online Now
6 members (Toner, Curlycord, nortelvoip, hitechcomm, Yoda, morephones), 17 guests, and 8 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5