Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#571618 05/13/14 01:04 AM
Joined: Aug 2002
Posts: 104
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2002
Posts: 104
I have a cix670 with multiple rstus installed and have a clicking sound on one extension. Pull card it goes away. Tried #409 and no luck. I turned off everything MWI related on the particular extension that has the clicking on it. No luck.
Any ideas???

Joined: Oct 2005
Posts: 608
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2005
Posts: 608
If you have it narrowed down to one RSTU, do the #409 on all 8 ports 4 times. A single analog port can have multiple message waiting indications.

Joined: Aug 2002
Posts: 104
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2002
Posts: 104
Ok, I will try that didn't think of multiple MWI's.

Thanks!


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,378
Posts634,603
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
djone21, glacier37, Supert8ch
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 20
dexman 10
R4+Z 6
Who's Online Now
1 members (Rusenga D), 8 guests, and 16 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5