Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Aug 2008
Posts: 56
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2008
Posts: 56
My customer's 012 basic card no longer rings the phones. I have 2 016 basic with ring generator cards. Will I create a bigger problem by sticking one of those cards in there as a replacment???? I have winspm
Legend is 3.0

Joined: Dec 2005
Posts: 9,027
Spam Hunter
*****
Offline
Spam Hunter
*****
Joined: Dec 2005
Posts: 9,027
If anything is slotted to the right of the 012...a card change will likely cause numbering problems. Best to do a direct replacement and a board renumber.


I Love FEATURE 00

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,375
Posts634,588
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
apexnetworks, blpogue, Hillyard, Silversam
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 17
dexman 12
R4+Z 6
Who's Online Now
1 members (justbill), 6 guests, and 17 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5