Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#571791 05/16/14 12:08 PM
Joined: Mar 2014
Posts: 13
vibin Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2014
Posts: 13
Hi guys
any body used AP400 acess point,Please give me idea about range coverage,
one car workshop under one roof 450 meters in length need how many acess point for good coverage.


jango
vibin #571866 05/18/14 07:40 PM
Joined: Oct 2008
Posts: 49
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2008
Posts: 49
The coverage range of the AP400 is the same as the AP300. regarding the amount of Access Points needed is hard to tell. my advise would be to do a Site Survey.

good luck


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,378
Posts634,603
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
djone21, glacier37, Supert8ch
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 20
dexman 10
R4+Z 6
Who's Online Now
0 members (), 16 guests, and 15 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5