Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jan 2014
Posts: 55
cr44 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2014
Posts: 55
Is there a way to seamlessly migrate a database from an old SX200 digital to a 3300 AX MCD?

Thanks!

Joined: Oct 2004
Posts: 1,057
Member
****
Offline
Member
****
Joined: Oct 2004
Posts: 1,057
No way!!


www.ResaleSystems.com 24 x 7 Mitel Parts and Free Tech Support
Joined: Oct 2004
Posts: 1,057
Member
****
Offline
Member
****
Joined: Oct 2004
Posts: 1,057
...but depending where you purchased your 3300, they may have offered to pre-program the system, to match your existing cabling?!?!?!
Just sayin'...........


www.ResaleSystems.com 24 x 7 Mitel Parts and Free Tech Support

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,375
Posts634,588
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
apexnetworks, blpogue, Hillyard, Silversam
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 17
dexman 12
R4+Z 6
Who's Online Now
1 members (Curlycord), 8 guests, and 19 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5