EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Phone.com 300x250
300x250 Your Business Phone Service in the Cloud
Global Test Supply
defencebyte.com
Antiransomware
Linked Banner to your Product or Website
Meticore Weight Loss Voted #1.
Daily Excellence
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Aug 2013
Posts: 38
Aj262 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2013
Posts: 38
Hi

how can a call from an extension be transferred to an external number when the extension has an auth code.

Global Test Supply 728x90
Joined: Jun 2005
Posts: 574
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 574
Is there not a class of service to allow calls to be transferred
external ?

Joined: Aug 2013
Posts: 38
Aj262 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2013
Posts: 38
Cos is set to 1,there is no barring,when you push transfer and number,invalid message appears

Joined: Sep 2001
Posts: 2,252
pvj Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,252
Are you trying to transfer an intercom call to an outside number?

Joined: Aug 2013
Posts: 38
Aj262 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2013
Posts: 38
Originally Posted by pvj
Are you trying to transfer an intercom call to an outside number?

yes

Joined: Jun 2005
Posts: 574
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 574
Have you allowed icm forward in mmc 210

Joined: Aug 2013
Posts: 38
Aj262 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2013
Posts: 38
Originally Posted by Gerrya
Have you allowed icm forward in mmc 210

yes that has been enabled

Joined: Jan 2008
Posts: 181
T.C Offline
Member
Offline
Member
Joined: Jan 2008
Posts: 181
cant you enter the auth code before transfer?

Joined: Jun 2006
Posts: 2,877
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,877
This is simple.

Transfer, auth digit, auth code, LCR/Trunk access digit, then phone number.

Eg Transfer *, 1234, 0, 123 456

Joined: Aug 2013
Posts: 38
Aj262 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2013
Posts: 38
tried that, as soon a you press auth digit (*),it says invalid


Moderated by  Genesiscomm, nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics94,466
Posts640,071
Members49,483
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
baldy, gtrs, laertao, patrick8154
Newest Members
Matt L, Goracing57, Michael Duffy, Jim22, hummerdave
49,482 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 37
Ruben 7
OBT 5
NordVPN
Advertising Sponsor Spot 2
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
15 members (hitechcomm, sundance, Mercenary Roadie, dexman, BobRobert, justbill, jeffmoss26, Yoda, phonman123, metelcom, ToshiGal75, RATHER BE FISHING, mohammed abdelaa, 2 invisible), 113 guests, and 41 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud