EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Phone.com 300x250
300x250 Your Business Phone Service in the Cloud
Global Test Supply
defencebyte.com
Antiransomware
Linked Banner to your Product or Website
Meticore Weight Loss Voted #1.
Daily Excellence
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Feb 2013
Posts: 3
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2013
Posts: 3
I have all the phones ringing i need to set up Caller ID and my Voice mail and auto Attendant i have 2 company ran off the phone system i was wandering if i could have different auto attendant depending on which line rings also at night i need the phone to forward to a cell phone i can manually do that if i have to but if the phone system will do it i don't have to remember LOL

The Auto Attendant i want to just put on hold after Greeting For both companys

PHONE SOFTWARE
SP017 V7.01

Last edited by your momma; 06/21/14 12:09 AM.
Global Test Supply 728x90
Joined: Aug 2005
Posts: 2,125
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 2,125
Well, I don't know if it's still policy that users need to fill out their profiles before getting any kind of detailed help, but it might be a good idea for you to fill us in a bit. Like, are you a telephone system installer, an end-user, or a guy with a phone system in the trunk of his car?

All phones ringing on all lines is the factory default. A qualified phone tech could set that up for you quickly, and could set up night mode for you as well. Caller ID calls for special trunk cards that support caller ID. We would have to know more about the hardware inside the box to be able to help you on that. But if you aren't a phone guy, you don't really want to fool around inside the box.

So start with who are you? and where are you?

Joined: Feb 2013
Posts: 3
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2013
Posts: 3
i have a back ground in stalling the old att systems that are now nortel i have not installed a system in about 10 years im putting this in my business that i have now and i know im just missing one little thing the system i have has an coib8 card and a Fms2 card i know im probably over looking some thing simple i dont have the software to connect to the FMS2 it connects through the 9 pin serial cable just looking for a little help

Last edited by your momma; 06/28/14 08:59 PM.

Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics94,464
Posts640,037
Members49,482
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
ack714, Marky, Mobidoy, Tony the Phoneman
Newest Members
Matt L, Goracing57, Michael Duffy, Jim22, hummerdave
49,482 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 35
Ruben 8
OBT 5
NordVPN
Advertising Sponsor Spot 2
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
28 members (pvj, Matt L, justbill, JBean3329, hitechcomm, Biztel Cuban Okie Tech, metelcom, BobRobert, sundance, Touch Tone Tommy, hbiss, Scott5Rivers, Memphisribs, joshuacook, jab1780, RATHER BE FISHING, Daniel, Professor Shadow, KRRath, sfletcher, BrianS, R4+Z, Yoda, www.telcom1.net, erniejoey, Skunky, 2 invisible), 558 guests, and 33 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud