Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#573685 06/24/14 02:55 PM
Joined: May 2004
Posts: 41
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2004
Posts: 41
Instead of dialing 9 to access a line what code can I enter to get a specific line?

Joined: Aug 2012
Posts: 122
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2012
Posts: 122
#7001= line 1 and so on.

Joined: May 2004
Posts: 41
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2004
Posts: 41
Thanks


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,375
Posts634,588
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
apexnetworks, blpogue, Hillyard, Silversam
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 17
dexman 12
R4+Z 6
Who's Online Now
1 members (Curlycord), 7 guests, and 16 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5