Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#573742 06/25/14 11:59 AM
Joined: May 2014
Posts: 19
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2014
Posts: 19
Hey all:
I have a client with an aspire s system that has 16 ports of TDM phones now and needs to add more phones. From what I can see, they are maxed on TDM ports but I could add some hardware to give them some amount of IP phones....my question is do I need licensing for that, or is 16 or so IP seats inherent to the system, and all I need is the specific extra hardware.
Thanks in advance for your help!
Ron

Joined: Sep 2004
Posts: 3,993
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 3,993
You can add 8 more digital phones to a max of 24 on the Aspire S. For what it would cost you to add a media gateway card you would be better served moving into an Aspire M or L.

Joined: May 2014
Posts: 19
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2014
Posts: 19
Thank you....that's exactly the info I needed.
I have worked on NEC's for about 20 yrs, but this is my first Aspire client and I felt a bit lost.

Ron


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,378
Posts634,603
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
djone21, glacier37, Supert8ch
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 20
dexman 10
R4+Z 6
Who's Online Now
0 members (), 16 guests, and 15 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5