Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: May 2008
Posts: 523
Kaiser Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2008
Posts: 523
Howdy Kumpels,

I have a 7100 ver 4.75 and all 5210 and 5230 phones.

I changed the mode to Auto Answer Intercom (so they intercom speaker) and it takes off the name and extension number off the display and just says on all the phones =AUTO ANSWER MODE=

Is that a bug? It only shows name and extension number if it's in Ring Mode.

Joined: Nov 2009
Posts: 602
Samsung Moderator
*****
Offline
Samsung Moderator
*****
Joined: Nov 2009
Posts: 602
As far as I know it's been that way since the smti phones were released.

Joined: Apr 2008
Posts: 457
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2008
Posts: 457
I b*****d at Samsung about that also and told them that was the dumbest feature they have ever come up with and all they could say was "That is the way it was designed".


Bobby Mreen
Communications Technician
Joined: May 2004
Posts: 738
Member
Offline
Member
Joined: May 2004
Posts: 738
Ditto


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,375
Posts634,588
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
apexnetworks, blpogue, Hillyard, Silversam
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 17
dexman 12
R4+Z 6
Who's Online Now
1 members (Curlycord), 8 guests, and 19 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5