Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#573942 06/29/14 10:52 PM
Joined: Aug 2012
Posts: 73
andma Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2012
Posts: 73
Does anyone know if you need a licence to do SIP on IPECs?
Does it Support SIP Peering (NON AUTHENICATED SIP VIA MPLS IP AUTHENICATED BY SERVER.)

andma #573957 06/30/14 11:56 AM
Joined: Aug 2003
Posts: 5,135
Moderator-Vertical, Vodavi
*****
Online Content
Moderator-Vertical, Vodavi
*****
Joined: Aug 2003
Posts: 5,135
You do not need a license for SIP Trunking. You do need a license if you want to use a 3rd party SIP Phone.

If you're trying to tie two IPECS together, you're better off getting the TNET keycodes.

If you're just wanting to tie two different systems together via SIP, then yes it can be done, but you'll probably have quite of bit of time involved with trial and error.

andma #574049 07/02/14 04:35 AM
Joined: Aug 2012
Posts: 73
andma Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2012
Posts: 73
thanks nfcphoneman. much appreciated.


Moderated by  metelcom 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,367
Posts634,553
Members49,523
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
Alexander Innard, Allen Wesley, junipered, plunger, TELCO_PC_MAN
Newest Members
FredSkidoo, tspa, xtrememachines, sossel, Devon Capman Sr
49,523 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 24
dexman 12
Ruben 7
R4+Z 6
teleco 5
Who's Online Now
6 members (hitechcomm, nfcphoneman, Toner, Curlycord, nortelvoip, Yoda), 17 guests, and 8 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5