Business Phone Systems

AtcomCloud Online Store
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Mar 2014
Posts: 160
Member
*****
OP Offline
Member
*****
Joined: Mar 2014
Posts: 160
when I use IP Office Manager to access IP Office 500, it says "Failed to retrieve the configuration from IP Office. Please check that the user details are correct"

But I could use the same username and password to get it through web page.
Is there any configuration need to be changed?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: May 2004
Posts: 1,630
Moderator-Avaya
*****
Offline
Moderator-Avaya
*****
Joined: May 2004
Posts: 1,630
Are you connecting Manager from a different subnet than the IP Office is on?

Joined: Jul 2005
Posts: 1,829
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Jul 2005
Posts: 1,829
is your manager version the same or higher then the ipo you are trying to connect


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,686
Posts636,177
Members49,606
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
cotton, JDK, jdkinney, Matt Knight, MCap, neh-telecom
Newest Members
Uranium-235, grahamw, Motel6Guy, JustAGuy, Dialtony
49,606 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 12
Yoda 9
dexman 6
Who's Online Now
1 members (Avidcomm), 54 guests, and 32 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems & VoIP | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5